ЖАДИДЧИЛИК ДАВРИДА ИККИ ТИЛЛИ ТАРЖИМА ЛУҒАТЛАРИ ВА УЛАРНИНГ ТАКОМИЛЛАШУВ ЖАРАЁНИ - Нормаматов, С. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Мақолада жадид даври икки тилли таржима луғатларининг умумий лексикографик хусусиятлари, улардаги луғат тузиш тамойилларининг такомиллашув жараёни Ашурали Зоҳирий ҳамда Абдулла Қодирий яратган луғатлар мисолида илмий таҳлил қилинган.