ҚУРЪОН МАЪНОЛАРИНИ ТАРЖИМА ВА ТАФСИР ҚИЛИШ УСТУВОР ВАЗИФА - Бауатдинов, Ш. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Мақолада бир тилдан иккинчи тилга таржима қилиш, тафсир ва таржимон масъулияти, айниқса, Қуръони карим маъноларини таржима ва тафсир қилишдаги ўзига хос хусусиятлар ҳақида маълумотлар берилган.