BIRLIK KUBDAGI SODDA DIFFERENSIAL O’YINLARDA QUVISH MASALASI - Zunnunov, A.O.; Esbosinov, R.E. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Ushbu maqolada fazodagi birlik kubda sodda harakatli quvish masalasi l-tutish ma’nosida qaralgan. O’yinni chekli vaqtda nihoyasiga yetkazishni ta’minlovchi bo’lakli o’zgarmas quvish boshqaruvini qurish strukturasi tahlil qilingan. O’yinni nihoyasiga yetkazish vaqti uchun yuqoridan baho olingan.
Keywords: quvish; quvuvchi; qochuvchi; quvuvchi boshqaruvi; qochuvchi boshqaruvi