ОНКОЛОГИК БЕМОРЛАРДА КАСАЛЛИКНИНГ ИЖТИМОИЙ ТАЪСИРИНИ СУБЪЕКТИВ БАҲОЛАШ МАСАЛАСИНИНГ МУҲИМЛИГИ - Уразбаева, Д.А. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Мазкур мақолада онкологик беморларда касалликнинг ижтимоий таъсирини субьектив баҳолаш масаласининг муҳимлиги экспериментал таҳлил қилинган.