SHAXSDA DINIY DUNYOQARASHNI VUJUDGA KELTIRUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Djumaniyozova, M.X. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Мазкур мақолада shaxsda diniy dunyoqarashini vujudga keltiruvchi psixologik omillar to`g`risidagi fikrlar bayon qilingan.
Keywords: shaxs; dunyoqarash; diniy dunyoqrash; e`tiqod; din