MODULLI TA’LIM TEXNOLOGIYASI ASOSIDA BO‘LAJ’AK MUSIQA O’QITUVCHILARINING KASBIY KOMPETENTLIGINI TAKOMILLASHTIRISH - Omanqulova, Sh.N. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Maqolada modulli ta’lim texnologiyalari, oliy ta’lim tizimida ulardan foydalanishning ahamiyati va bo‘lajak musiqa o‘qituvchilarining kasbiy kompetentligini takomillashtirish haqida fikr yuritilgan.
Keywords: modul; modulli o’qitish texnologiyalari; musiqa ta’limi; o’qituvchi faoliyati; kompetentlik; kasbiy kompetentlik; bo‘lajak o‘qituvchi