МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ МУАССАСАСИ ФАОЛИЯТИНИ ТАШКИЛ ЭТИШДА ТАРИХИЙ ТАЖРИБА ВА ЗАМОНАВИЙ МАДАНИЯТ УЙҒУНЛИГИ - Кенжаева, Д.Т.; Йўлдошева, Ф. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Ушбу мақолада мактабгача таълим муассасаси фаолиятини ташкил этишда тарихий тажриба ва замонавий маданият уйғунлиги, шунингдек бу муҳим омилларни ҳал этиш муаммолари таҳлил этилган.