АКАДЕМИК ЛИЦЕЙ-УНИВЕРСИТЕТ ТИЗИМИДА АНАЛИЗ АСОСЛАРИНИ ЎҚИТИШДА КОМПЛЕКС МЕТОД ВА УНИНГ УЗВИЙЛИКНИ ТАЪМИНЛАШДАГИ АҲАМИЯТИ - Алламбергенов, И.; Нурымова, Н. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Ушбу мақолада академик лицей-университет тизимида математик анализ асосларини комплекс метод ёрдамида узвийликда ўқитиш масаласи қаралади.