ТИЛ ВА МАДАНИЯТ МУШТАРАКЛИГИНИНГ МЕТАФОРИК МАЪНОЛАРДА ИФОДАЛАНИШИ - Ибрагимов, Ю.М. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Маколада тил ва маданият муштараклигининг метафорик маънода бўртиб турадиган сўзлар – жонивор, ўсимлик, шахс номлари ва асосан, уларнинг метафорик кўчма маъноларига хос бўлган тил бирликлари ёритилган.