ИНГЛИЗ ТИЛИНИ ЎРГАНИШДА ПСИХОЛОГИК ЁНДАШУВНИНГ АҲАМИЯТИ - Каипбергенова, Д.У. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Ушбу мақолада инглиз тилини ўрганишда психологик ёндашувнинг аҳамияти ҳақида фикр юритилган. Муаллиф тил ўрганишда хотиранинг ўрни ва уларнинг турларини мисоллар билан ёритган.