БЎЛАЖАК КИЧИК ТИББИЙ ХОДИМЛАРНИНГ ИХТИСОСЛАШГАН ФАОЛИЯТИДА АХБОРОТ ТИЗИМИДАН ФОЙДАЛАНИШ ИМКОНИЯТЛАРИ - Тайлаков, Н.; Жамолов, А. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Тадқиқот ишида тиббиёт ходимлари фаолияти жараёнида тиббий ахборот тизимининг замонавий ҳолати ва уни қўллашдаги муаммолар; ахборот тизимини қўллаш билан боғлиқ бўлган тиббий фаолиятнинг асосий турлари ва унинг ривожлангалиги даражаси; кичик тиббий ҳодимлар фаолиятида ахборот тизимидан фойдаланган ҳолда мавжуд метадологик тизимни мукаммаллаштириш йўллари бўйича фикрлар билдирилган.