IMLONI O‘RGATISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH MASALALARI - Jumamuratova, S.S. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Maqolada umumta’lim maktablarida o‘quvchilarning imloviy savodxonligini yaxshilash bo‘yicha xorijiy metodikaning afzalliklari va o‘zbek tili o‘qitish metodikasini takomillashtirish haqida qarashlar yoritilgan.
Keywords: imlo; imlo qoidalari; savodxonlik; yozma nutq; orfogramma; kompyuter dasturlari