ОНА ТИЛИ ДАРСЛАРИДА ИННОВАЦИОН ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ САМАРАДОРЛИГИ - Абдиназимов, Ш.; Тоирова, Г. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Мақолада она тилини ўқитишда инновацион технологияларнинг самарадорлиги ўрганилган. Курснинг самарадорлигини оширишда метод ва ўйинлар аҳамиятли ҳисобланади. Янги педагогик технологиялар ўқув материалини тингловчига етказишнинг энг содда усули сифатида баҳоланиб, таълим жараёнини янги сифат кўрсаткичларига олиб чиқиши мумкин эканлиги эътироф этилмоқда.