MATEMATIKA BOYÍNSHA AUDITORIYALÍQ SABAQLARDA TALABALARDÍŃ ÓZ BETINSHE JUMÍSLARÍN SHÓLKEMLESTIRIW - Jańabergenova, A. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Bu maqolada oliy o‘quv yurtlari talabalarining matematika fanidan o‘z malakalarini auditoriya darslarida mustaqil ishlarni tashkillashtirish jarayonida qo‘llashi qarab chigilgan.
Keywords: mustaqil ish; masalalar; dars; dars turlari; matematika; auditoriya; kasbiy kompetensiya