ЭЗГУЛИК ҒОЯСИ ВА УНИНГ ТАРҒИБОТ УСУЛЛАРИ - Усманов, Н.У. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Ушбу мақолада миллий ғоянинг тарихий-педагогик шаклларидан бири эзгулик ғояси ҳақида фикр юритилади. Бунда эзгулик ғоясининг мазмуни-моҳияти, мутафаккирларимизнинг эзгулик ғояси тўғрисидаги фикрлари, уни тарғибот қилишнинг таълим-тарбиявий шакллари таҳлил қилиб берилган.