ПСИХОДИАГНОСТИК ТЕСТ ШАХС ХУСУСИЯТЛАРИНИ АНИҚЛАШ ВОСИТАСИ СИФАТИДА - Расулов, А.И. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Мақолада шахс хусусиятларини ўрганишга йўналтирилган психодиагностик тест ҳақида сўз боради. Унда психодиагностик тестнинг мослаштириш масаласи ва баҳолаш меъёрлари ёртилган.