БЎЛАЖАК МЕҲНАТ ТАЪЛИМИ ЎҚИТУВЧИСИНИНГ КАСБИЙ ШАКЛЛАНИШИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШДА ИНТЕРФАОЛ ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИНГ ТУТГАН ЎРНИ - Джумагулов, З.У. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Мақолада интерфаол таълим технологияларининг талабаларнинг ижодий фикрлашини ривожлантиришдаги роли ҳақида сўз боради. Таълим технологиялари асосида ижодий фикрлашнинг психо-педагогик ҳолатларининг ечими масалалари ётади.