МИЛЛЕТЛЕРАРАЛЫҚ ТАТЫЎЛЫҚТЫ ТӘМИЙИНЛЕЎ ҲӘРЕКЕТЛЕР СТРАТЕГИЯСЫНЫҢ БАСЛЫ БАҒДАРЫ СЫПАТЫНДА - Аметов, А.Қ. (FAN va JAMIYAT, 2018)
The article is devoted to the issues of the importance of friendship and inter-ethnic international solidarity in the Republic of Uzbekistan.