ЎҚУВЧИЛАРНИ ОИЛАВИЙ ҲАЁТГА ТАЙЁРЛАШДА УЛАРНИНГ ЭТНИК ХУСУСИЯТЛАРИНИ ҲИСОБГА ОЛГАН ҲОЛДА ПСИХОЛОГИК ЁНДАШУВ - Сулетбаева, Э.С. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Ушбу мақолада ўқувчиларни оилавий ҳаётга тайёрлаш ва муаммонинг психологик, этник хусусиятлари, оиладаги ўзаро кўникмалар ҳамда ҳар бир аъзоларининг ҳуқуқлари ва вазифалари ҳақида сўз боради.