ОЛИЙ МАТЕМАТИКА ФАНИНИ ЛОЙИҲАЛАБ ЎҚИТИШНИНГ ЗАМОНАВИЙ КОНЦЕПЦИЯСИ УНИНГ МАТЕМАТИКА ЎҚИТУВЧИСИ ФАОЛИЯТИНИ ЛОЙИҲАЛАШДАГИ РОЛИ - Опаева, Г.А. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Мақолада «Олий математика» фанини лойиҳалаб ўқитишнинг замонавий концепциясининг математика ўқитувчиси фаолиятидаги роли ёритилиб берилган.