ПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ, МУСИҚА МАДАНИЯТИ ДАРСЛАРИ САМАРАДОРЛИГИНИНГ ТАЯНЧ ОМИЛИ СИФАТИДА - Одилов, А. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Мазкур мақолада умумтаълим мактабларида ―мусиқа маданияти‖ дарсларининг ўқитилиши билан боғлиқ айрим муаммолар ва уларнинг ечимларини таъминлаш йўллари баён қилинган. Мақолада ―мусиқа маданияти‖ дарсларини ўқитишда педагогик технологияларни қўллашнинг методик жиҳатлари ўз аксини топган.