TALABA YOSHLARDA DEVIANT XULQ TO‗G‗RISIDAGI TASAVVURLARNI O‗RGANISHNING O‗ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Djumaniyazova, M.X.; Kabulova, S.B. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Ushbu maqolada talaba yoshlarda deviant xulq to‗g‗risidagi tasavvurlarni o‗rganishning o‗ziga xos xususiyatlari ochib berilgan.
Keywords: ijtimoiy psixologik tashxis; anketa; xulq og‗ishganlik; deviant xulq