АКАДЕМИК ЛИЦЕЙЛАРДА МАТЕМАТИК АНАЛИЗ АСОСЛАРИНИ ЎҚИТИШДА УЗВИЙЛИКНИ ТАЪМИНЛОВЧИ ЎҚИТИШ МЕТОДИКАСИНИНГ САМАРАДОРЛИГИ ҲАҚИДА - Алламбергенов, И.Х. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Мақолада математика ўқитиш методикасида таълим босқичлари орасида узвийликни таъминлаш, умумматематик кўникмаларни шакллантириш орқали узвийликни таъминлаш масаласи ва узвийликнинг таъминланганлик мезонини аниқлаш, ўқитиш методикасининг асосий компонентлари ҳақида сўз юритилади.