HUQUQSHUNOSLIK FANLARINI O‘QITISHDA NOSTANDART TESTLARDAN FOYDALANISH - Kudaybergenova, T. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Maqolada Huquqshunoslik fanlarini o‘qitishda nostandart testlardan foydalanish usullari, test turlari, nostandart testlar, uning afzalligi va ahamiyati haqida so‘z boradi.
Keywords: test; my test; reproduktiv testlar; produktiv testlar; qisman izlanishli testlar; ijodiy ( kreativ) testlar