ШАХСЛАРАРО МУЛОҚОТ ВА МУОМАЛА МАДАНИЯТИНИНГ ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Ибодуллаева, И. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Мақолада шахслараро мулоқот ва муомала маданиятининг психологик хусусиятлари ҳақида сўз боради.