ШАХС ИЖТИМОИЙ-ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ ВА ИЧКИ ИМКОНИЯТЛАРИНИНГ МЕҲНАТ ФАОЛИЯТИДАГИ ЎРНИ - Елмуратова, А.У. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Мақолада шахс меҳнат фаолиятининг барча даврларида унинг ишга муносабати, унинг ишлаш қобилияти ҳақида сўз этилади. Касб эгасида айнан ўз касбига меҳр-муҳаббатни уйғота олиш зарурлиги, ижтимоий-психологик установкалар бера олиш, ишчи-ходимлар учун яратилган меҳнат шароитлари, умуман, табиий шарт-шароитлар ҳам бевосита таъсир қилиши айтиб ўтилади.