MÁDENIY SHÁRAYATTA KEYREUKTIŃ BIO-EKOLOGIYALÍQ ÓZGESHELIKLERI - Baltabaev, M.T.; Qarlıbaeva, M. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Biz uch yil davomida Salsola Orientalis S.G.Gmelning bio-ekologik xususiyatlarini organdik.
Keywords: yuvenil davr; ildiz tizimi; yashil massa; meva; gipokotil; haqiqiy yaproq; g‘uncha; urug‘ qanotchasi; pobeg; gul; uruq ulushi; generativ pobeg; vegetatsiya; fenologiya; ontogenez