ЖАМОАНИ БОШҚАРИШ: РАҲБАРНИНГ УМУМИЙ ФУНКЦИОНАЛ ВА БОШҚАРУВ КЎНИКМАЛАРИ (ижтимоий психологик аспект) - Еримбетов, Б.; Махмудов, А. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Мақолада раҳбар, менеджернинг умумий ва бошқарув кўникмалари ҳамда уларнинг башқарув фаолиятидаги роли кўриб чиқилади. “Персонални бошқариш”, “раҳбарлик”, “менежмент” тушунчаларига таъриф берилиб, улар ўртасидаги фарқларга қисқа изоҳ берилган. Ёш раҳбарларда умумий функционал ва бошқарув кўникмаларини шакллантириш масалаларига оид тадқиқотларни ташкил қилишнинг долзарблиги асосланилган. Мақола ОТМ талабалари, изланувчилар, менеджерлар, бошқарув ходимлари, кадрлар менежменти бўйича мутахассислар учун илмий аҳамиятга эга.