БАРКАМОЛ АВЛОД ШАКЛЛАНИШИДА ВАТАН ТУЙҒУСИНИНГ ЎРНИ - Байниязова, Г.М. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Ушбу мақолада кичик мактаб ёшидаги ўқувчиларда фуқаролик туйғуси, Ватанга муҳаббат ҳиссининг таркиб топиши ва ривожланишининг муҳим мезонлари ҳақида сўз юритилади.