HARAKATLAR STRATEGIYASI ASOSIDA TA’LIM VA FAN SOHASIDAGI QONUNCHILIK HAMDA ILK ISLOHOTLAR - Kudaybergenova, T. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Maqolada harakatlar strategiyasi asosida ta’lim va fan sohasidagi qonunchilik hamda ilk islohotlar haqida so’z boradi.
Keywords: harakatlar strategiyasi; ta’lim; fan; akademiya; maktabgacha ta’lim muassasalari; o‘quv reja