QORAQALPOG’ISTON RESPUBLIKASI ELLIKQAL’A TUMANI ISHLAB CHIQARISH SOHALARINING RIVOJLANISHI - Iskenderov, A.; Kazbekov, O‘. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Maqolada Ellikal’a tumani ishlab chiqarishi tarmoqlari va qishloq xo‘jaligi sohalarining hududiy joylashuvi va ayrim yillardagi qiyosiy ko‘rsatkichlari keltirilgan. Qishloq xo‘jaligi sohalarining rivojlanishidagi masalalar va ularni hal etish yo‘llari ko‘rsatilgan.
Keywords: ”Ellikqal’a oltin tolasi” AJ; mehnat resurslari; qishloq xo‘jaligi; yengil sanoat