PARAMETR QATNASQAN IRRACIONAL AŃLATPALARDÍ TÚRLENDIRIW USÍLLARÍ - Djumabaev, N. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Bu maqolada parametr qatnasqan irratsional ifodalarni o‘zgartirish usulları kelitirilgan.
Keywords: parametr; irratsional ifodalar; ifodalarning aniqlanish sohalari