УМУМКАСБИЙ ФАНЛАРНИ ЎҚИТИШДА ЛОЙИҲАЛАШ МЕТОДИНИ АДАБТАЦИЯЛАШ - Маматов, Д.Н. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Ушбу мақолада ўқитувчи ва ўқувчининг ҳамкорликдаги фаолияти ва унинг амалга ошириш босқичлари, профессионал ўқитиш жараёнида маслаҳатлардан фойдаланиш, лойиҳалаш методининг тавсифлари кўриб чиқилади.