БИОЛОГИЯ ФАНЛАРИНИ ЎҚИТИШДА НОСТАНДАРТ ТЕСТ ТОПШИРИҚЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ МАСАЛАЛАРИ - Ешмуратов, Р.А.; Сапарниязов, И.А. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Мазкур мақолада биология фанларини ўқитиш мобайнида талабалар ўзлаштириш даражасини назорат қилишда ностандарт тестлардан фойдаланиш ҳақида сўз юритилади.