ШАҢАРАҚ БИЗНЕСИН РАЎАЖЛАНДЫРЫЎ - ХАЛЫҚТЫҢ БӘНТЛИГИН ТӘМИЙИНЛЕЎ ҲӘМ ПӘРАЎАНЛЫҒЫН ЖЕТИЛИСТИРИЎДИҢ ГИРЕЎИ СЫПАТЫНДА - Торебаев, О.; Қаражанов, Б.; Алиева, Г. (FAN va JAMIYAT, 2017)
The article deals with the role of family business in employing improvement and development of state economy and reducing the tax base.