ТАЛАБАЛАР ИНТЕЛЛЕКТУАЛ САЛОҲИЯТИНИ ОШИРИШДА МУСТАҚИЛ ТАЪЛИМ АҲАМИЯТИ - Юсупова, Ф.З. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Мақолада маъруза дарсларида талабаларга фаол мустақил ишлаш кўникмаларини сингдириш нафақат ўқув материали ўзлаштирилишининг муҳим омили ҳисобланиши, балки уларда ижодий фаолият ва мустақил ишлаш малакасига ҳамда интеллектуал салоҳиятини ошириши ҳақида фикр юритилади.