ЭМОЦИЯ ҲАҚИДАГИ НАЗАРИЯЛАР ПСИХОТЕРАПЕВТИК ФАОЛИЯТНИНГ АСОСИ ЭКАНЛИГИ - Уразбаева, Д.А. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Ушбу мақолада эмоция назариялари ҳақида маълумотлар берилган ва онкология сохасида психотерапияни қўллаш мумкинлиги ҳақида муаллиф тавсиялари баён қилинган.