10-13 ЁШЛИ ЯККАКУРАШЧИЛАР ҲАРАКАТ ТАЙЁРГАРЛИКЛАРИНИНГ ХУСУСИЯТЛАРИ ТЎҒРИСИДАГИ АХБОРОТЛАРНИ ОБЪЕКТИВЛАШТИРИШ (қиличбоз рапирачилар мисолида) - Тажибаев, С.С. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Мазкур мақолада бошланғич тайёргарлик босқичида шуғулланувчи 10-13 ёшли қиличбозларнинг тезлик, куч, тезкор-куч, чаққонлик, эгилувчанлик ва чидамлилик сифатларининг ривожланганлигининг ёшга оид хусусиятлари тўғрисидаги ахборотларни объективлаштириш масалалари қараб чиқилган.