БУҒЛАНИШ ВА КОНДЕНСАЦИЯ МАВЗУСИНИ ЎҚИТИШДА ЭКОЛОГИК ТУШУНЧАЛАРНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Очилов, Ш.Б. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Ушбу мақолада фанлараро боғланиш асосида «Буғланиш ва конденсация» мавзусини ўқитишда экологик тарбия бериш методикаси ёритилган.