ЎҚУВЧИЛАРНИ КАСБ-ҲУНАРГА МАҚСАДЛИ ЙЎНАЛТИРИШ МЕХАНИЗМЛАРИ (“Мўйноқ” кичик саноат зонаси мисолида) - Хайдаров, О. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Мақолада мамлакатимиз ҳудудларини давлат дастурлари асосида ривожлантириш истиқболларидан келиб чиқиб, ҳудудларда ўқувчиларни касб-ҳунарга мақсадли йўналтириш механизмлари таҳлиллар асосида ёритилган.