ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ РАҲБАР КАДРЛАРИНИНГ ФАОЛИЯТИГА ЗАМОНАВИЙ ЁНДАШУВ - Джураев, А.С. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Мақолада Олий таълим муассасалари раҳбар кадрларининг фаолиятига замонавий ёндашув, профессионал бошқарув, ҳозирги замон талабларига жавоб берадиган, республиканинг илмий-техникавий, иқтисодий, ижтимоий ва маданий ривожланишини таъминлашга қодир бўлган малакали кадрлар тайёрлаш тўғрисидаги масалалар кўриб чиқилган.