МУСТАҚИЛЛИК ЙИЛЛАРИДА ҚОРАҚАЛПОҒИСТОН УМУМИЙ ЎРТА ТАЪЛИМ МАКТАБЛАРИ УЧУН ЎҚИТУВЧИ КАДРЛАР ТАЙЁРЛАШ ЖАРАЁНИ - Айтимбетов, М.З. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Ушбу мақолада мустақиллик йилларида Қорақалпоғистон умумий орта таълим мактаблари учун малакали ўқитувчи мутахассислар таёрлаш жараёни буйича маълумотлар ўрганилган бўлиб, айниқса, таълим ва тарбия жараёни самарадорлигида олий маълумотли ўқитувчилар фаолияти аҳамиятига алоҳида эътибор қаратилган.