SHEGARALANǴAN FUNKCIYALARDAN PAYDALANÍP TEŃSIZLIKLERDI SHESHIW USÍLLARÍ - Djumabaev, N. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Standart emas tensizliklarni yechishda chegaralangan funktsiyalarning xususiyatlaridan foydalanib yechish usullari keltirilgan.
Keywords: shegaralangan funktsiyalar; Koshi tengsizligi; tenglamalar sistemalari