FORMULALARNI HOSIL QILISHNING BA'ZI-BIR USULLARI HAQIDA - Alaminov, M.; Utemuratov, T.; Qıdırnıyazov, A. (FAN va JAMIYAT, 2016)
Maqolada formulalarni hosil qilishning ba‘zi-bir usullari haqida so‗z yuritiladi. Matematik induksiya metodi, noaniq koeffitsientlar metodi haqida fikr bildiriladi.
Keywords: matematik induksiya metodi; noaniq koeffitsientlar metodi; formula; o‗xshashlik