АТРОФ ТАБИИЙ МУҲИТНИ РАДИАЦИЯ ТАЪСИРИДАН ҲУҚУҚИЙ МУҲОФАЗА ҚИЛИШДА ЭКОЛОГИК ЭКСПЕРТИЗАНИНГ ЎРНИ ВА РОЛИ - Бабаназаров, К.Р. (FAN va JAMIYAT, 2016)
Ушбу мақолада радиациявий хавфсизликни таъминлаш соҳасида экологик экспертизанинг хусусиятлари ўрганилади. Мақола, шунингдек, радиациявий хавфсизликни таъминлаш бўйича экологик экспертизани ўтказиш тартиби ва усулларига бағишланган.