БЎЛҒУСИ МЕНЕДЖЕРЛАР БОШҚАРУВ КЎНИКМАЛАРИ ШАКЛЛАНИШИНИНГ ПСИХОЛОГИК ОМИЛЛАРИ - Махмудов, А.М.; Ниязов, Ас.Т.; Ниязов, Аб.Т. (FAN va JAMIYAT, 2016)
Ушбу мақола менеджерларнинг касбий фаолиятининг ривожланишига ёрдам беради. Бошқарувнинг псиохологик жихатдан ривожланишининг аҳамиятли омиллари қаралиб чиқилди.