ЗАМОНАВИЙ КРИПТОГРАФИК АЛГОРИТМЛАР УЧУН КАТТА ТУБ СОНЛАРНИ ГЕНЕРАЦИЯЛАШ МАСАЛАЛАРИ - Норматов, Ш.Б. (FAN va JAMIYAT, 2016)
Ушбу мақолада замонавий криптографияда катта туб сонларнинг тутган ўрни, берилган оралиқдаги туб сонлар сонини ҳисоблаш, сонни тубликка текшириш усуллари ва олинган туб сонлар жадвалидан фойдаланиш тамойиллари таҳлил қилинган.