ЎҚУВЧИЛАР ОНГИДА НОМОДДИЙ МАДАНИЙ МЕРОСНИ МУҲОФАЗА ҚИЛИШ ТИЗИМИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ ИЖТИМОИЙ-ПЕДАГОГИК ЗАРУРАТИ (КАСБ-ҲУНАР КОЛЛЕЖЛАРИ МИСОЛИДА) - Маматқосимов, Ж.А. (FAN va JAMIYAT, 2016)
Мазкур мақолада ўқувчиларда номоддий маданий меросни муҳофаза қилиш тизимини такомиллаштиришнинг ижтимоий-педагогик зарурати, тадқиқотнинг долзарблиги, мақсад ва вазифалари, мавзунинг ҳуқуқий асослари ҳақида маълумот берилган.