ЯНГИ АВЛОД ФАН ДАСТУРИ ВА АДАБИЁТЛАРИНИ ЯРАТИШДА ЎҚУВ ЖАРАЁНИНИ ЛОЙИҲАЛАБ ЎҚИТИШНИНГ ЎРНИ ВА АҲАМИЯТИ - Мамадалиев, К.Р.; Хошимходжаева, М.Д. (FAN va JAMIYAT, 2016)
Ушбу мақолада ҳозирги замон таълим тизимида олиб борилаётган ислоҳотлар, янги авлод фан дастурлари ва ўқув адабиётлари, уларни яратиш механизми ҳақида сўз юритилган. Шу билан бирга таълим сифати ва самарадорлигини ошириш, рақобатбардош кадрларни тайёрлаш масаласи инновацион педагогик технология ва унинг тамойиллари асосида ишлаб чиқилган таълим жараёнининг лойиҳалари ҳамда уни амалиётда қўллашда фойдаланиладиган замонавий ва интерактив усуллар ҳақида маълумотлар келтирилган.