МАСОФАВИЙ ТАЪЛИМ ТАРМОҚЛИ АХБОРОТ-КОММУНИКАЦИЯ МУҲИТИНИНГ АСОСИЙ ТЕХНОЛОГИК КОМПОНЕНТИ СИФАТИДА - Каримов, К. (FAN va JAMIYAT, 2016)
Мақола масофадан ўқитиш таълим дастурларини амалга ошириш, таълим олувчиларнинг мустақил таълим фаолиятини ташкил этиш масалаларига бағишланган. Шунингдек, муаллиф педагог кадрлар малакасини ошириш тизимида масофавий таълимдан фойдаланиш бўйича ўз тавсияларини бериб ўтган.